Vuokraehdot

Hyvä asiakkaamme! Lainaamme tuotteita enemmän kuin mielellämme, kunhan muistat käsittellä tuotteita varoen, ja varmistat, että henkilöt jotka käsittelevät vastuullasi olevia tuotteitamme ovat tietoisia niiden oikeanlaisesta käsittelystä.

Pakkausmateriaalit

Älä heitä pois pakkausmateriaaleja! Pura somisteet siististi pakkauksistaan, ja  pakkaa tuotteet niin kuin ne pakattiin sinulle. Kadonneet tai tuhoutuneet pakkausmateriaalit laskutetaan jälkikäteen.

Vahingot

Varjele vuokratuotteita kuin omiasi. Muista että vastaat tuotteista, vaikka antaisitkin niiden käsittelyn, tuotteiden pakkaamisen tai palauttamisen jonkun toisen käsiin. HUOM! Vuokratuotteet eivät ole konepestäviä! Varaamme oikeuden laskuttaa rikkoutuneista, palauttamatta jääneistä tai kadonneista tuotteista hankintakorvausta vastaavan summan.

Poista tahrat, pese maljakot ja puhdista lika somisteista asianmukaisella käsittelyllä. Sopimukseen kuulumattomasta tuotteiden jälkisiivouksesta laskutetaan jälkikäteen 60€/alkava tunti.

Maksut

Varausmaksu on 30% tilauksen loppusummasta, ja se laskutetaan tilauksen jälkeisen kuukauden ensimmäisellä viikolla. Maksuaikaa on 14vrk. Varausmaksua ei palauteta, mutta se hyvitetään aina loppulaskusta.

Loppulasku toimitetaan 30vrk ennen vuokrapäivää, ja sen suoritus on ehtona tuotteiden toimitukselle. Lasku toimitetaan sähköpostilla. Pikavuokraukset maksetaan noudettaessa.

Jos tilaus sisältää tuotteita, joita tilaamme tai valmistamme asiakasta varten uusina tai lisää, asiakas on aina velvollinen maksamaan kyseisen osan tilauksesta vuokrahinnoilla + tilaukseen liittyvät muut kulut (tuontikulut, rahti tms), vaikka itse tilaus peruttaisiin. Asiakasta kuitenkin informoidaan tästä tilauksen yhteydessä, mikäli tiedusteltua tuotetta ei meiltä löydy lainkaan tai sitä ei ole riittävästi.

Alle 14vrk peruutuksista laskutetaan tilauksen mukaisista vuokrahinnoista 100%.

Tuotteiden toimitus ja palautus

Tuotteet palautetaan juhlaa seuraavana arkena joko Matkahuoltoon tai vuokraamoon. Matkahuollossa toimitetut tuotteet lähetetään alkuperäisissä pakkauksissaan asiakaspalautuksena lähettäjälle, tai palautetaan somistevuokraamoon osoitteeseen Kaarikatu 9 A3, 15100 LAHTI sopimuksen mukaan.

Asiakaspalautuksena lähetettäessä tarvitset mukana palautuskoodin, jonka saat laskun mukana. Tuotteet on aina palautettava siihen Matkahuollon toimipisteeseen, josta tuotteet ovat noudettu, ei lähikauppojen toimipisteisiin! Lähipakettina palautetusta paketista veloitamme 10EUR lähipakettilisän, sekä uuden vuokra-ajan hinnan, mikäli tuotteet myöhästyvät seuraavan viikonlopun vuokrauksista.

Vuokra-aika on normaalisti to-ma, tai sopimuksen mukaan. Mikäli tuotteet palautetaan myöhässä siten, että emme saa tuotteita ajoissa takaisin tai huollettua ja siten vuokrattua seuraavalle asiakkaalle, laskutamme uuden vuokra-ajan hinnan.

3 Comments

 1. Hei!

  Haluaisin mahdollisesti vuokrata kaksi hanallista booliastiaa ja kaksi liitutaulua. Häämme ovat 7.6.2014 Oulussa.
  Olisiko tämä mahdollista ja miten tällaisessä tilanteessa toimittaisiin?

  – yst. terv. Jenni

  • Hei Jenni!
   Tilaus toki onnistuu! Tilauksen voi tehdä normaalisti verkkokaupan kautta, toimitus onnistuu postitse. Toimitan tarjouksen ja laskun sähköpostitse etukäteen, ja tässä tapauksessa tilaus maksetaan kerralla. Tuotteiden postitusaika on muutamia päiviä, ja pyrin lähettämään tilauksen aina niin, että tilaus on perillä torstaina, kun juhla on viikonloppuna. Kysymyksiä voi jättää tilauksen yhteydessä kommenttiboksiin, tai laittaa perässä sähköpostilla.

   Ihanaa kevättä ja häiden odotusta!
   Parhain terveisin, Paula

 2. Moikka!
  Meillä on häät jo ensi viikolla, 26.8., ja olemme kipeästi vailla suurta valkoista sateenvarjoa! Onko näin tiukalla aikataululla mahdollista saada teiltä vuokrattua edellä mainittua sateenvarjoa? Asumme itse Helsingissä. Pahoittelut kiireistä kysymystä, havahduimme itse tähän tarpeeseen hieman myöhään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *